top of page

NETVÆRK

NYHEDER

 

Et af Kringlebakkens kerneområder er at styrke kvindernes netværk med henblik på, at forebygge social

og sundhedsmæssig deroute, som isolation fører til, og som er hverdagskost for alt for mange nydanske kvinder. Langt de fleste af husets kvinder har efterladt familie, venner og bekendte i deres hjemlande, og de første år i deres nye land er afgørende for deres fremtid. Isolation fører til ensomhed, mental stagnering og depression. Så ud over de faste aktiviteter i kursusgruppen tilbyder Kringlebakken en række netværksskabende aktiviteter, hvis formål er, at styrke netværk på tværs af sprog- og kulturel baggrund:

Fredagscafé

Fredagscafeen er et rum for samvær, kreativitet og oplevelser. Aktiviteterne planlægges af Kringlebakkens brugere. Det kan være dejlige ture ud af huset eller kreative sysler med perler, symaskine eller pensler. Vi laver også mad sammen og holder fester. Kom glad:-)

 

Ferie for alle

I ferieperioderne tilbyder Kringlebakken ture for kvinder og deres børn. Vi tager ud i det danske land fx til Kronborg slot, Sagnlandet Lejre eller Frilandmuseet. Vi har selvfølgelig også ture i Københavns rige kulturliv: Dukketeater i Kongens Have; Dansekapellet her på Bispebjerg eller nogle af de mange fantastiske legepladser der findes i byens rum.

 

Kringlebakkens Have - endnu et sted, hvor mennesker kan mødes.

Børnene leger i haven og om sommeren vokser jordbær og urter op af bedene. Blandt andet mynte, som vi bruger til te og madlavning. Vores dejlige have er endnu et rum til at skabe møder mellem mennesker. Vi har haft havefester, hvor vi inviterede lokale beboere ind, og vores naboer har ret til at bruge haven, som de har lyst. Til gengæld er de flinke til at passe den, når vi er væk i ferieperioderne.

bottom of page