NETVÆRK

NYHEDER

 

Et af Kringlebakkens kerneområder er at styrke kvindernes netværk med henblik på, at forebygge social

og sundhedsmæssig deroute, som isolation fører til, og som er hverdagskost for alt for mange nydanske kvinder. Langt de fleste af husets kvinder har efterladt familie, venner og bekendte i deres hjemlande, og de første år i deres nye land er afgørende for deres fremtid. Isolation fører til ensomhed, mental stagnering og depression. Så ud over de faste aktiviteter i kursusgruppen tilbyder Kringlebakken en række netværksskabende aktiviteter, hvis formål er, at styrke netværk på tværs af sprog- og kulturel baggrund:

Fredagscafé

Fredagscafeen starter op igen til september (efter Corna). Den bliver fremadrettet mere brugerstyret. Men vi tør godt love dejlige ture ud af huset, motion og massere kage samt grin og havearbejde i vores kommende have. Vi har desuden også symaskiner og andre kreative muligheder. Kom glad:-)

 

Ferie for alle

I ferieperioderne tilbyder Kringlebakken ture for kvinder og deres børn. Vi har blandt andet været på dejlige ture, både til lokalområdets mange fantastiske tilbud, så som Dansekapellet og Bellahøj svømmebassin, men også Kronborg Slot, Frilandsmuseet og Dyrehaven, er det blevet til. Hvert år ved juletid tager vi desuden i Tivoli og oplever den smukke juleudstilling.

 

Kringlebakkens Netværksvenner - Et mentor og venskabs netværk.

Kringlebakkens Netværksvenner er et netværk, mellem etnisk danske og nydanske kvinder, hvis formål er at styrke netværk, empowerment og integration. Forskellen på mentor- og Netværksven er, at møde og indhold i højere grad defineres af parterne selv, og at det lægger op til muligheden for et reelt venskab. Nogle kvinder har brug for en netværksven til at praktisere og udvikle deres sproglige kompetencer, eller en som støtter gennem uddannelse eller op til eksamen. Andre mødes for at udveksle kultur og holdninger.