Kringlebakkemetoden til lovforslag - på Christiansborg

24.05.2017

 

Den 24 maj var vi til møde med SF’s formand Holger K. Nielsen på Christiansborg. Efterfølgende fulgte vi høringen af SF’s lovforslag om oprettelse af pulje til kommunal støtte til lokale integrationshuse- Lovforslaget er inspireret af Kringlebakkemodellen. Vi har samarbejdet med SF om udarbejdelse af lovforslaget og er selvfølgelige pave stolte. Kringlebakken har i mange år arbejdet for oprettelse af flere integrationshuse i andre kommuner, som kan forestå den tidlige forebyggende og helhedsorienterede integrationsindsats for nydanske mødre og deres børn.

Please reload

Seneste nyt
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

INTEGRATIONSHUSET KRINGLEBAKKEN 

TUBORGVEJ 256-258,  2400 KØBENHAVN NV ・ 35 84 00 96 ・ INFO@KRINGLEBAKKEN.DK