top of page

Kringlebakken indtager Den Røde Plads


Kringlebakken indtog Den Røde Plads i denne uge:

Mandag serverede vi Chai til fakkeloptoget MOD bander. Det gjorde vi for at markerer, at mødrene i Kringlebakken er utrygge. Deres børn er dobbelt-udsatte i bandekonflikten. De er i større farer for at blive ramt af kuglerne, de er i større risiko for at blive stoppet af politiet i visitationszonerne, de er i større fare for at blive rekrutteret af banderne. Samtidig smider bandekonflikten benzin på bålet af det voksende fremmedhad, og øger racisme og polarisering.

Tirsdag havde vi fernisering på fotoprojektet Food Memories i Nørrebro Spisehus. Hanna Aas Tryel, dansklærer, Nicol Servetti, stifter af Immigrant Art og Yildiz Akdogan, socialdemokrat holdt taler om fællesskab, sanselighed og identitet. Food Memories er portrætter af 12 kvinder, der med billeder og ord viser, hvordan smage og dufte er blevet til personlige mindemærker. Udstillingen, som er et samarbejde mellem Immigrant Art og Kringlebakken, kan ses i Nørrebro Spisehus frem til oktober.

Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page