Fællesskab Fest i Nordvest

06.09.2017

Lørdag d. 2. september fejrede vi, i samarbejde med Bispeparkens kvindeklub, den muslimske højtid Eid. Omkring 250 børn og voksne var mødt op på den grønne plæne i Bispeparken for, at hylde fællesskabet i Nordvest. Vi havde arrangeret massere af hyggelige aktiviteter for børnene, med hoppeborg, balloner og sæbebobler. Percussionist Simona Abdallah trommede festen i gang med de vildeste rytmer. Socialborgmester Jesper Christensen(S) holdt en fin tale, og understregede efterfølgende på Facebook, hvor vigtigt det var at huske alle de positive og stærke ting, der også sker i Nordvest. 

 

 

 

 

 

 

Please reload

Seneste nyt
Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square

INTEGRATIONSHUSET KRINGLEBAKKEN 

TUBORGVEJ 256-258,  2400 KØBENHAVN NV ・ 35 84 00 96 ・ INFO@KRINGLEBAKKEN.DK