top of page

VINTERFERIETURE MED KRINGLEBAKKEN: BØRNEFESTIVAL PÅ BLÅGÅRDS PLADS OG BESØG PÅ ZOOLOGISK MUSEUM

Tirsdag den 12. tog vi til festival på Blågårds plads, hvor der var plads til leg under teltdugen og senere ude på legepladsen. Solen skinnede og vi nød en gåtur langs søerne, mens snakken gik. Vi endte med at sidde og hygge os på café, mens vi nød de første fastelavnsboller og snakkede om løst og fast og de danske pudsige traditioner.Torsdag den 14. gik turen til Zoologisk museum: selv de mindste børn fik fingrene i spil på værkstedet, mens de store udstoppede dyr, fossiler og gamle skelletter vakte forundring og begejstring blandt børn såvel som hos kvinderne.


Vi siger tak for to gode ture, og vi glæder os allerede til næste gang <3
Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page