top of page

Kom og vær med til at fejre Kringlebakkens 20 års jubilæum

Vi markerer dagen den 20. september fra klokken 15-18, og inviterer dig til taler v/ bl.a. Socialborgmester Mia Nyegaard, musik v/Trypical Cumbia, børneteater v/ Den Blå Heks, lydspor fra vores nye bog "Joy Ranya Sana Shadman Mariam - Fem Kvinders Fortællinger" samt et overdådigt verdenskagebord. Find os på græsset i Bispeparken bag Kringlebakken. Der er adgang fra Tuborgvej. I ugerne op til og efter vores jubilæums fest kan du finde foto- udstillinger rundt omkring i byens rum. Fotoudstillingerne: - Mit Liv som Film i Dansekapellet fra uge 36. - Menneskerettigheder på BIBLIOTEKET (Rentemestervej) i ugerne 38 - 41. - FOOD MEMORIE i Nørrebrohallen i ugerne 38 - 41. Integrationshuset Kringlebakken arbejder for inklusion og empowerment af minoritetetniske kvinder og børn og har bland meget andet til formål at styrke nydanske kvinders stemme i debatten. Velkommen!

Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page