top of page

Nye indsatser i Kringlebakken


Vi har startet tre nye indsatser i eftermiddagstimerne:

Kreativ dansk: Hver onsdag kl. 13 – 15 tilbyder vi udvidet dansk for kvinder der allerede kan tale godt dansk, men ønsker at nuancere og videreudvikle sproget.

Pædagogisk rådgivning: I samme tidsrum tilbyder vi individuel samtale med pædagogen, som rådgiver i alt fra børneopdragelse af de små børn, til spørgsmål vedrørende teenageren og forældrerollen. Pædagogen Karin Kuld Jensen har som pædagogisk leder mange års erfaringer, og har specialiseret sig indenfor den narrative pædagogik. Karin er også ekspert på autisme- og handicapområdet, og underviser andre pædagoger og studerende i det gode forældresamarbejde.

Kringlebakkens netværksvenner: en til en kontakt mellem kvinder tilknyttet Kringlebakken samt kvinder der, som frivillige ønsker at støtte på vej. Indholdet af de enkelte netværksvenner defineres af parterne selv og kan være alt fra mødet med det andet menneske, kulturudveksling, studiehjælp og støtte til eksamen eller afklaring af fremtiden. Det er altså en slags mentornetværk, men mere bredt defineret.

Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page