top of page

RÅDGIVNING

NYHEDER

Ønsker du rådgivning?

Har du brug for rådgivning, så skal du booke en aftale med en rådgiver. Ring og book en tid på Tlf.:35840096. 

Vi kan tilbyde rådgivning indenfor sundhed, socialfagligt, og pædagogisk.  Vi kan rådgive på både dansk, engelsk og arabisk. Hvis du taler et andet sprog, booker vi en tolk til samtalen. Du kan også få telefonisk rådgivning, hvis du er forhindret i at møde op personligt. 

Info om rådgivningen 

Individuel rådgivning er et fast tilbud for alle kvinder tilknyttet Kringlebakken. Rådgivningen spænder vidt fra hjælp til at kontakte sagsbehandlere, a-kasse, spørgsmål til rettigheder og samfundsmæssige forpligtelser, råd om job og uddannelse, samtaler med Udlændingeservice og sikring af fair og korrekt sagsbehandling, bisidder ved samtaler, sparring/støtte omkring problemstillinger i familien eller ved skilsmisse og meget mere.

Hovedformålet med rådgivningen er, at hjælpe med afklaring omkring dine mål, personlige som  faglige, Metodisk er samtalerne baseret på en coachende dialog med fokus på at kvinden selv finder de veje, som passer til dig. 

 

Det afklares hvilke behov den enkelte kvinde har, hvad hendes ønsker for fremtiden i Danmark er, samt eventuelle barrierer som kan forhindre at målet nås. Vejlederen søger i denne sammenhæng, at vejlede kvinden til at overkomme barriererne således, at hun har muligheden for at arbejde med sine personlige og faglige mål på optimal vis.

bottom of page