top of page

Sommernyheder


Efter en lang og våd sommerferie er vi tilbage for anden halvleg af 2017, og det bliver ikke kedeligt. Vi starter med udstillingen Food Memories i Nørrebros Spisehus og endnu en udstilling i biograf Empire af årets fotoprojekt –Filmplakater . Den 2. september holder vi i samarbejde med Bispeparkens Kvindecafe en kæmpe nabo- og Eidfest på den grønne plæne. Der vil blive serveret mad og der vil være hoppeborg og klovneri til børn og barnlige sjæle. I Kringlebakken vil der blive serveret kaffe og besøgende kan lytte til uddrag fra Transit – Stemmer fra Kringlebakken, som er personlige fortællinger om livet før og livet nu, som immigrant.

Vi vil frem til midten i september være fuldt beskæftiget med at gøre opmærksom på husets indsatser og succeser i integrationsarbejdet for forhåbentligt at blive bevilliget økonomisk driftsoverenskomst fra Københavns Socialforvaltning, så vi kan forsætte integrationsindsatserne fremover.

Bispebjerg Lokaludvalg holdt møde i Kringlebakken Allerede sidste år inviterede vi Bispebjerg Lokaludvalg til at holde møde i Kringlebakken, for på den måde at takke udvalget for støtte og anerkendelse af vores arbejde, og møde de enkelte personer i udvalget. Kringlebakkens frivillige køkkenhold (bestående af kvindelige husets brugere) sørgede for forplejning og leder af Kringlebakken Lisbeth Vibe Utzon holdt oplæg om husets indsatsområder. Lokaludvalget stemte for at lave en skriftlig indstilling til kommunen om fortsat at give Kringlebakken bevilling.

Eidfest på Rigshospitalet – Heksen, Præsten og Rigets børn fejrede Eid for første gang Kringlebakken deltog den 30. juni i Eidfesten på Rigshospitalet, som for første gang fejrede den muslimske højtid for hospitalets indlagte børn, deres familier og andre hospitalsgæster. Kringlebakkens frivillige køkkenhold stod for en overdådig buffet fyldt med traditionelle arabiske retter. Buffeten vakte stor glæde blandt gæsterne på Rigshospitalet, og Kringlebakkens køkkenhold var stolte og rørte over at kunne bidrage til en så højtidelig dag.

Sommeraktiviteterne i Kringlebakken Som altid har vi i løbet af sommerferien arrangeret ture for mødre og børn. Vi har været på legepladser og parker rundt omkring København, og sidst men ikke mindst til Kronborg Slot i Helsingør. "Sommer For Alle" finansieres af støttemedlemmer og af de penge vi får ind via indsamlingsbøsser, som står i de lokale restauranter og cafeer i Nordvest og på Nørrebro. Lige nu har vi en stående på Riccos i Stefansgade. Tak for støtten!

Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page