top of page

STOR FEJRING AF KVINDERNES INTERNATIONALE KAMPDAG HOS KRINGLEBAKKEN

I fredags markerede vi Kampdagen med fest, skønhedssalon og hygge i Kringlebakken med mange af husets brugere og børn.

Socialborgmesteren Mia Nyegaard holdt tale, mens kvinderne var godt i gang med henna-tatoveringerne og threading:”Nogle af de største udfordringer, vi står over for med kvinders rettigheder, handler om kampen for den personlige frihed og retten til lige muligheder. Vi er kommet et stykke ad vejen. Men der er stadig meget at kæmpe for når det gælder ligestilling og kvinders rettigheder! Og den kamp er også jeres!”


Kvinderne takkede Mia for hendes tale, og en kvinde sagde: ”Tak for de flotte ord - og ja, vi er med jer!” Efterfølgende blev der diskuteret kvinders rettigheder og kampen for ligestilling i Danmark og i kvindernes hjemlande. Fra Nepal til Mexico til Marokko: Fælles er målet om ligestilling for loven.


Dagen blev afsluttet med et lækkert måltid butterchicken lavet af Talat, latter og smil i husets kroge, og en opfordring til at fortsætte diskussionen om kvinders rettigheder i Danmark anno 2019.

I Kringlebakken arbejder vi hver dag for, at sikre etniske minoritetskvinders rettigheder og ligestilling. Mia roste Kringlebakken for dette arbejde, og fordi vi tør behandle mennesker forskelligt, fordi vi jo er forskellige. Fælles er vores kvinders ret og krav på lighed for loven og retten til samme muligheder som mænd!

Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page