top of page

FORTALERVIRKSOMHED & VIDENSDELING

NYHEDER

 

En vigtig del af Kringlebakkens formål er den udadrettede formidling til politikere, forskere, pædagoger og almen befolkning. Vi opfatter os selv som fortalervirksomhed for og med minoritetsetniske kvinder, og vi prioriterer at dele ud af husets viden og erfaring. Kringlebakken er derfor ofte i dialog med politikere, forskere og praktikere. Ligesom vi flittigt udstiller husets fotoprojekter, som et visuelt talerør.

 

Fotoprojekt 2019 v/ fotograf Pirita Taskinen blev et ambitiøst og – i en tid, hvor de universelle rettigheder er under angreb - vigtigt fotoprojekt: Aktivistiske street-art plakater med udvalgte menneskerettigheder med titlen Menneskerettigheder til debat?

Nelva fra Mexico skrev blandt andet:

”Vi har menneskerettigheder, fordi vi har brug for anerkendelsen af den iboende værdighed og de lige og umistelige rettigheder for alle medlemmer af den menneskelige familie. Dette er fundamentalt for frihed, retfærdighed og fred i verden. Jeg tror, at Danmark har haft en stor fremgang i menneskerettighederne for kvinder, børn og i andre sager, men menneskerettighederne for indvandrerne er meget beskadiget med de nye love, som politikerne vedtog for nylig, og jeg ser meget diskrimination i disse nye love. For eksempel ved jeg, at regeringen ønsker at vedtage en lov, der vil sende nogle indvandrere ud på en ø for at vente der indtil de kommer tilbage til deres hjemland. Et andet eksempel er den nye love for ghettoer” Nelva, Mexico

 

Oplæg eller fotoudstillinger kan bookes på info@kringlebakken.dk. Kontakt os for uddybende spørgsmål på tlf.: 35 84 00 96.

ANBEFALINGER

Lærer, Professionshøjskolen UCC

Tusinde tak for jeres spændende undervisning. De studerende sagde, at de fik meget ud af de mange oplevede eksempler på kulturelle misforståelser. I sær fremhævede de jeres dramatisering af mødet mellem pædagogen og forældre, som gav en tydelig visualisering af, hvorfor der kan opstå så mange kommunikationsvanskeligheder. Alle fik rigtig meget ud af jeres oplæg.

bottom of page