Støt vores arbejde!

Et bidrag til Kringlebakkens arbejde giver dig mulighed for at ændre livet til det bedre for mange kvinder, der begynder deres liv forfra i Danmark. Du gør en forskel for udsatte kvinder og børn og styrker den tidlige forebyggende integrationsindsats. Du kan støtte både som privatperson og som virksomhed – se herunder hvordan:

80243

Bankoverførsel

Reg nr. 7312 
Konto nr. 0001042714

BLIV MEDLEM

Som medlem er du med til at styrke Kringlebakkens indsatser til gavn for kvinder og børn. Som medlem af Kringlebakken donerer du et årligt bidrag på minimum 100 kroner, som blandt andet går til:

- aktiviteter for brugere, herunder;

- ture ud af huset

- krisekassen for kvinder i nød

BLIV MEDLEM

Som virksomhed kan I med et årligt bidrag på minimum 500 kroner blive erhvervsmedlem, og på den måde være med til at styrke den tidlige forebyggende integrationsindsats for mødre og børn. 

Gennem årerne har flere såvel lokale som udenbys virksomheder valgt at støtte Kringlebakkens arbejde, og det er vi meget taknemmelige for. 

Alle penge går ubeskåret til aktiviteter for brugere.  

STØT OS SOM VIRKSOMHED

80243

Bankoverførsel

Reg nr. 7312 
Konto nr. 0001042714

STØT OS SOM VIRKSOMHED

Institutioner som Kringlebakken gør det nemt for den enkelte at hjælpe på dette område, der er altid opgaver til enhver slags kompetencer og bidrag i form af legetøj, tøj eller penge gør en stor forskel for kvinderne og deres børn.

 Josefine Nyberg Jespersen - CEO AdminControl.

 

Valget faldt på Kringlebakken fordi det arbejde, som I udfører, og de muligheder, som I giver til unge piger og kvinder med anden kulturel baggrund end dansk, kan være medvirkenden til at de bliver bedre rustet i forhold til det omkringliggende samfund. Kort sagt, jeres arbejdsindsats kan ikke undværes, her i området.

Dorthe Jespersen - Ejer, Restaurant Måltid.

 

ANDRE SIGER...