top of page

Som medlem af Kringlebakken får du mulighed for at ændre livet til det bedre for mange kvinder, der begynder deres liv forfra i Danmark. Du gør en forskel for udsatte kvinder og børn og styrker den tidlige forebyggende integrationsindsats. Du kan støtte både som privatperson og som virksomhed – se herunder hvordan:

Som medlem er du med til at styrke Kringlebakkens indsatser til gavn for kvinder og børn. Det koster minimum100 kroner om året at være medlem og pengene går til:

- krisekassen for kvinder og børn i nød.

 

Det kan fx. være, hvis en kvinde har været udsat for vold og skal på krisecenter. Eller hvis en familie kommer i økonomiske problemer og ikke har penge til mad.

For yderligere betalings information kontakt: info@kringlebakken.dk

BLIV MEDLEM
BLIV MEDLEM

​Som virksomhed kan I med et årligt medlemskab på minimum 500 kroner blive erhvervsmedlem, og på den måde være med til at styrke den tidlige forebyggende integrationsindsats for mødre og børn. 

Gennem årerne har flere såvel lokale som udenbys virksomheder valgt at støtte Kringlebakkens arbejde, og det er vi meget taknemmelige for. 

Alle penge går ubeskåret til aktiviteter for brugere.  

For yderligere betalings information kontakt: info@kringlebakken.dk

SOM VIRKSOMHED

Institutioner som Kringlebakken gør det nemt for den enkelte at hjælpe på dette område, der er altid opgaver til enhver slags kompetencer og bidrag i form af legetøj, tøj eller penge gør en stor forskel for kvinderne og deres børn.

 Josefine Nyberg Jespersen - CEO AdminControl.

 

Valget faldt på Kringlebakken fordi det arbejde, som I udfører, og de muligheder, som I giver til unge piger og kvinder med anden kulturel baggrund end dansk, kan være medvirkenden til at de bliver bedre rustet i forhold til det omkringliggende samfund. Kort sagt, jeres arbejdsindsats kan ikke undværes, her i området.

Dorthe Jespersen - Ejer, Restaurant Måltid.

 

ANDRE SIGER...
bottom of page