top of page

KØB VORES BOG OG STØT KRINGLEBAKKENS ARBEJDE FOR INKLUSION OG EMPOWERMENT AF KVINDER OG BØRN.

I foråret udkom vi med bogen Joy Ranya Sana Mariam Shadman – fem kvinders fortællinger. Bogen er en samling af livshistorier fortalt af Joy fra Uganda, Ranya fra Syrien, Sana fra Marokko, Shadman fra Irak og Mariam fra Libanon. Bogen er publiceret i samarbejde med designerne Signe Lupnov og Fanni Baudo.

Forfatter Carsten Jensen skrev følgende:

"Når jeg tænker på, at I selv har produceret bogen, kan jeg kun sige, at jeg synes, at det er blevet en usædvanlig smuk bog, helt igennem professionelt håndværk. Indbydende, med luft på siderne, et smukt, afdæmpet omslag. Det er fem livskloge kvinder, med hver sin meget forskellige personlighed, meget forskellige situation, men for dem alle gælder det, at de ville os så meget, og vi gjorde det så vanskeligt for dem. Selvfølgelig kommer flere af dem også fra en baggrund, der ikke gør det nemt for en kvinde at træde frem. Men så meget desto mere må man beundre deres mod og udholdenhed. Det er gribende og berigende læsning!"

Kristelig Dagblad gav bogen 4 stjerner og skrev: "Bogen giver antydede indblik i kvindernes liv før og efter immigrationen til Danmark. For eksempel om en barndom i krig. Endvidere får vi smertelige beretninger om opbrud til en fremmed verden, tabet af det kendte - med ensomhed til følge. Men samtidig får vi vidnesbyrd om, hvordan håb og drømme kan frigøres i mødet med det ukendte"

Bogen har indtil videre solgt i mere end 100 eksemplarer på tværs af landet og kan købes via Integrationshuset Kringlebakken for kroner 199,- (Samt kr. 60 for forsendelse) Alt overskud fra salget går til aktiviteter for Kringlebakkens medlemmer.

Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page