top of page

Nyt fra børnestuen


Hej, jeg er Ida og 1. september 2021 startede jeg som pædagog på børnestuen.


Jeg har stor interesse for det kreative aspekt i pædagogikken og jeg elsker at se børn udfolde sig intuitivt. Vi har derfor malet malerier, bygget et legehus af pap, samlet efterårets blade og formet trylledej til ophæng.

Jeg vægter tryghed, genkendelighed og kreativitet højest, og jeg tror på at barnet vokser mentalt ved succesoplevelser, der udspringer fra en tryg og nærværende base. Vores fysiske base, børnestuen, har også fået en opgradering de sidste par måneder og fremstår nu varm, sjov og hyggelig. Den perfekte ramme for nye venskaber, motorisk udfoldelse og fjollede lege.


I det nye år vil jeg fokusere på udeliv og derigennem give børnene en masse sanseoplevelser, bl.a. i vores egen nye have. Den har fået sandkasse, legecykler og terrasse, som fluks skal tages i brug. Vi skal grave i jorden, blive beskidte, finde orme, plaske med vand, hoppe, rulle, løbe og grine.


Sammen med stuens frivillige, bestræber jeg mig på at give børnene og deres mødre en mild start på institutionslivet. Vi vægter den trygge indkøring højt og lader den tage den nødvendige tid. Dialogen med mødrene er en stor del af mit arbejde, men også en del som jeg er enormt glad for.


Udover at være pædagog i børnestuen, så er jeg også med hver fredag når vi holder fredagscafe i Kringlebakken. Det er et tilbud for brugere af huset inklusiv deres børn og her har vi også allerede eksperimenteret med forskellige kreative håndværk. Vi har bl.a. strikket babyhuer, håndsyet perleøreringe og skrevet digte på vores modersmål.

Tanken er, at jeg her på siden, løbende vil fortælle lidt om hvad vi går og laver i børnestuen, om ture vi har været på og om hvad der interesserer børnene for tiden.

Netop nu er vi ved at starte op efter juleferien, men snart venter foråret med fuglesang og sjove legepladser der skal indtages!Comments


Seneste nyt
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
bottom of page